Overige diensten


Bij de Praktijk voor fysiotherapie Henny Biemans kunt u ook terecht voor ,Fysiofitness, waaronder het Diabetes programma,Fysiozwemmen en het blessurespreekuur.


OefentherapieFysiofitness

Met name voor mensen die onder behandeling zijn geweest is het mogelijk om onder begeleiding van een fysiotherapeut deel te nemen aan fysiofitness om zo het behaalde resultaat te behouden of zelfs te verbeteren. Er wordt getraind met een op maat gemaakt trainingsprogramma, welke is gerelateerd aan de individuele klachten en doelstellingen. Ook is er in samenwerking met de diëtist een oefenprogramma voor kinderen en volwassenen met obesitas, diabetes of het metabool syndroom. Het is mogelijk om één keer per week te trainen of twee keer per week. Zie ook de tarievenlijst op deze site.
Fysiozwemmen


In zwembad de Waterwijck wordt tweemaal per week een uur fysiozwemmen gegeven door één van de fysiotherapeuten. Fysiozwemmen is ideaal voor reuma- en artrosepatiënten, maar ook voor een ieder die minder belast wil trainen.De lessen zijn op dinsdag en donderdagochtend van half 9 tot half 10. Zie ook de tarievenlijst op deze site.
Sportspreekuur


Op maandagavond is er van 19.00 uur tot 20.00 uur een blessurespreekuur. Als je een blessure hebt opgelopen het weekend en gratis advies wilt kun je voor 12 uur in de ochtend bellen om een afspraak te maken. Het spreekuur wordt gehouden op de burg.G.W.Stroinkweg 102.


Oefentherapeut Cesar


Femmy Troost heeft bij ons de oefentherapie Cesar verzorgd. Door haar drukke werkzaamheden is ze ,op dit moment, niet bij ons in de praktijk aanwezig. We zijn op zoek naar een goede vervanger voor Femmy. Mocht u iemand kennen neem dan contact op met de praktijk.